Lakossági tájékoztató!

Tisztelt Lakók!

Tájékoztatom településünk Tisztelt Lakóit, hogy a 2018. március 27. – április 6. közötti időszakban az Önkormányzat beruházásában a Rákóczi út mintegy 1 km-es hosszában felújítási munkálatok zajlanak, amely során megújul a burkolat, valamint a csapadékvízelvezető árok és útpadka .

Az építési munkák alatt a Rákóczi úton a forgalom folyamatos fenntartása mellett, szakaszosan ideiglenes forgalomkorlátozásra kell számítani, amely miatt kérjük szíves türelmüket.

Kérjük, hogy a munkaterületen fokozott óvatossággal közlekedjenek, illetve a megjelölt időszakban a gépkocsikkal ne parkoljanak a munkálatokkal érintett útszakaszon.

A kivitelezés ideje alatt a Polgárőrség fokozott jelenléttel igyekszik segíteni a munkálatok minél zavartalanabb lebonyolítását.

KÖZLEKEDÉS A HÚSVÉTOT KÖVETŐ NAPOKBAN:

A Kivitelező tervezetten az április 3-4. (kedd, szerda) közötti időszakban, hajnali 4 óra és este 19 óra között végzi az aszfaltozási munkákat, amely időszakban a településre a közlekedés korlátozottan biztosított. Ebben az időszakban az autóbuszjáratok a Garabonci elágazóig közlekednek! Az utasokat a falugondnoki busz szállítja a település autóbusz-megállóhelyei és a Garabonci elágazó között.

Kérjük, hogy az aszfaltozási időszakban az esetleges várakozási időre szíveskedjenek tekintettel lenni.

MEGÉRTÉSÜKET ÉS EGYÜTTMŰKÖDÉSÜKET KÖSZÖNJÜK!

ZALAMERENYE KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA

Related posts